Testimoniale

Maria Vasi, 24 ani, Bucuresti

De la varsta de 20 de ani am avut mereu problema edemelor la picioare desi am o greutate corporala care tinde spre normal sau chiar putin subnormal. In anumite perioade edemele erau mai intense in altele mai putin suparatoare dar pot spune ca aceasta problema nu ma mai parasea. Intre recomandarile medicilor au fost mereu restrictiile de sare dar si diverse medicamente insa problema nu a fost rezolvata niciodata complet. Am inceput sa folosesc Pic de sare din octombrie 2010 si pot sa spun ca treptat am reusit sa folosesc produsul tot mai firesc si cred eu tot mai corect pentru ca acum consum un singur flacon pe luna. Edemele au disparut deja din martie 2011. Am produsul cu mine si cand calatoresc. Sunt fericita sa am o viata normala.

Cristina Aniculaesei, 33 ani, Bucuresti

Nu pot spune ca am probleme de sanatate dar ma simt mai in forma de cand folosesc Pic De Sare. Imi place sa simt gustul sarat la multe mancaruri dar nu doresc sa fac lucruri care-mi dauneaza sanatatii. De fapt pur si simplu nu ma simt bine cand mananc foarte sarat. Produsul are un gust excelent si il folosesc cu mare placere. Ieri l-am folosit pe carne la gratar si cu 15-20 de picaturi am mancat perfect gustos . Stiu ca asta inseamna un aport minimal de sare si pot spune ca dupa masa m-am simtit perfect.

Eva Zoller, 63 ani, Sibiu

Chiar sunt multumita. Am o lista de medicamente pentru hipertensiune si sunt foarte constiincioasa in urmarea tratamentului. Medicul meu insista mereu sa nu mananc sarat. Cand am primit o reteta cu sare (Pic de Sare) nu am stiut ce sa cred. Apoi am crezut ca voi fi din nou dezamagita de gust pentru ca am incercat si saruri hiposodice solide care au un gust amar si pe care nu le suport. Surpriza a fost deci totala! Medicul mi-a prescris sare iar sarea are gust perfect. De fapt este mai buna la gust decat sarea de masa. Medical mi-a spus ca am valori tensionale mult mai bune si pot spune ca ma simt mai bine.

Sarea Marina Lichida “Gocce di Sale” – secretele si efectele sale benefice pentru organism.

Un produs inovator pentru o dieta echilibrata si sanatoasa – prima sare lichida accesibila in Romania, cu un continut redus de sodiu. PIC DE SARE este ingredientul 100%natural care da savoare mancarurilor si delicateselor culinare, protejand in acelasi timp sanatatea ta si a familiei tale.
Produsul lichid este obtinut din sare marina si contine cu 75% mai putin sodiu decat sarea obisnuinta, dar detine aceeasi putere de sarare ca produsele traditionale.