Ce contine PIC DE SARE?

Analiza la 100ml – Concentrat salin obtinut din apa de mare iodata si potasiu. Sodiu – 9,5g;
Calciu – sub 0,5g;
Potasiu – sub 0,1g;
Cloruri – 19g;
Apa –pana la 100ml;
Valoare energetica – 0;
Proteine –absente;
Carbohidrati – absenti;
Grasimi –absente;
Iod –3mg.

Rezultat al cercetarilor avansate ale specialistilor italieni, PIC DE SARE – ‘Gocce di sale’ este prima sare lichida hiposodica, produs ce contine cu aproximativ 75% mai putin sodiu fata de sarea obisnuita conferind aceiasi savoare alimentelor. Produsul poate fi folosit zilnic, in mod natural, dupa obiceiurile tale culinare.

Cum se foloseste PIC DE SARE pentru rezultate maxime?

Secrete benefice si recomandari pentru o viata sanatoasa

  • Adaugati PIC DE SARE pe alimente, preferabil dupa preparare, respectiv inainte de servire.
  • Renuntati la intrebuintarea sarii in timpul prepararii alimentelor.
  • Renuntati la consumul de alimente conservate sau aditivate cu compusi de sodiu.

Un flacon de 200ml de PIC DE SARE poate asigura nevoile de gust sarat ale unei persoane pentru o luna de zile, avand in compozitia sa totala numai 19 grame de sodiu. Aceasta utilizare asigura un aport de sodiu (suplimentar celui din compozitia naturala a alimenelor) de numai 0,7 grame pe zi, permitand realizarea unei diete hiposodate. In cazul in care medicul recomanda o dieta hiposodata severa, se va cere sfatul acestuia in privita aportului de sodiu zilnic permis, tinand cont de faptul ca fiecare 20 de picaturi de 'Pic de sare' contin 0,095 grame de sodiu. PIC DE SARE este ingredientul chic din noul tau stil de viata sanatos, bazat pe o dieta echilibrata, cu un continut redus de sodiu. Produsul este special conceput pentru a fi purtat cu usurinta sau pentru a fi expus cu eleganta pe masa ta cu bunatati. Bucura-te din plin de gustul sanatatii si recomanda-l celor dragi!

Sarea Marina Lichida “Gocce di Sale” – secretele si efectele sale benefice pentru organism.

Un produs inovator pentru o dieta echilibrata si sanatoasa – prima sare lichida accesibila in Romania, cu un continut redus de sodiu. PIC DE SARE este ingredientul 100%natural care da savoare mancarurilor si delicateselor culinare, protejand in acelasi timp sanatatea ta si a familiei tale.
Produsul lichid este obtinut din sare marina si contine cu 75% mai putin sodiu decat sarea obisnuinta, dar detine aceeasi putere de sarare ca produsele traditionale.